Uw hond heeft van nature een lange dekvacht zonder ondervacht. De vachtverzorging van uw hond is goed bij te houden d.m.v. borstelen en kammen. Ongeveer elke 8/10 weken biedt een bezoek aan onze trimsalon veel voordelen.

Wanneer uw hond gesteriliseerd of gecastreerd is, wordt de vacht dikker en kan er een overvloedige vacht ontstaan. Een behandeling in onze trimsalon biedt hierbij uitkomst. Wanneer uw hond voor een behandeling in onze trimsalon komt, bespreken wij met u of uw hond lichamelijke klachten heeft en of er aanpassingen in het uiteindelijke model gewenst zijn. Ook wordt afgesproken hoe laat u de hond kunt komen halen.

Vervolgens beginnen wij met het knippen van de nagels en worden de oren schoongemaakt. Ook worden de haren onder de voetzolen geschoren, dit voorkomt klit vorming tussen de zooltjes.
De haren onder de oren worden ingekort zodat de oren  beter luchten. Dit vermindert de kans op oorontsteking en besmetting met oormijt. Daarna wordt de hond helemaal uitgeborsteld. Vervolgens wordt uw hond gewassen met een verzorgende shampoo. Nadat uw hond gedroogd is wordt deze nagewerkt volgens de rasstandaard. In overleg met u kan het model naar uw wensen worden aangepast.

U zult versteld staan van het resultaat!
Wilt u meer weten over het borstelen van dit type haar klik dan hier!