Uw hond heeft van nature een dubbele vacht. Deze vacht bestaat uit dekharen en een ondervacht veel, heel veel onderwol. In de rui periode (voor- en najaar) laat de onderwol los. Deze verharing kan erg lang aanhouden en is thuis moeilijk aan te pakken.

Een behandeling in onze trimsalon biedt uitkomst. Wanneer uw hondvoor een behandeling in onze trimsalon komt, bespreken wij met u of uw hond lichamelijk klachten heeft en of er andere bijzonderheden zijn. Ook wordt afgesproken hoe laat u de hond kunt komen halen.

De behandeling van uw hond begint met het verwijderen van de losse ondervacht. Natuurlijk worden ook de nagels geknipt en de oren schoon gemaakt. Daarna wordt de hond lekker warm gewassen waardoor er nog meer haren loslaten. Indien nodig worden ook de anaalklieren leeg gemaakt. Vervolgens wordt de hond gedroogd met professionele  apparatuur waardoor alle losgekomen haren uit de vacht worden verwijderd. Tenslotte wordt de hond helemaal nagewerkt volgens de rasstandaard. Op verzoek kunnen de langere haren worden ingekort.
Deze behandeling verwijdert in 1 keer 85 tot 95{6f6f5582eb804853776859b1f2590403985cf8f89d4e53af41fb552dfe161160} van de losse haren.

U zult versteld staan van het resultaat!
Wilt u meer weten over het borstelen van dit type haar klik dan hier!